gelijksluitende cilindersloten

Nooit meer een grote sleutelbos

Vind jij het ook zo vervelend dat je zo een grote sleutelbos hebt? Een sleutel voor de voordeur, een sleutel voor de achterdeur, een sleutel voor je schuur en misschien ook nog wel voor een hek. Dat zijn dus al vier sleutels. Natuurlijk heb je dan ook nog een sleutel voor je fiets en/of voor de auto. Misschien heb je ook nog een sleutelhanger of iets dergelijks en dan heb je bij elkaar toch al gauw een grote bos. (meer…)

buitengesloten-huis-almere

Mijn sleutel ligt binnen en ik sta buiten in Almere, wat nu?

Vervelende dingen komen altijd op het slechtste moment. Zo lijkt het in ieder geval. Stoplichten springen allemaal op rood wanneer je haast hebt, als ’s ochtends het koffiezet apparaat het niet doet laat je ook nog eens een zware doos op je tenen vallen en als het dan eindelijk weekend is besef je je dat je staat buitengesloten.  Turend door de ramen zie je dat je huissleutels nog vrolijk op de keukentafel liggen, en dan zakt de moed natuurlijk al helemaal naar beneden 0. Gelukkig hebben we voor jou wat tips en tricks opgeschreven van slotenmaker Almere die er voor zorgen dat jij zo weer binnen in je huis staat. (meer…)

Slotenmaker Amersfoort

slotenmaker sloten vervangen amersfoortSoms komt het voor dat u een slotenmaker Amersfoort nodig heeft. Als erkende slotenmaker zitten wij sinds 1979 in Amersfoort met een specialisatie op het openen van deuren, vervangen en repareren van sloten en inbraakbeveiliging. Wanneer u zichzelf heeft buitengesloten kunt u ons dus altijd bellen voor hulp binnen Amersfoort. Met onze 24 uurs service zijn wij altijd binnen 30 minuten bij u, maar vaak zelfs sneller. Dat geldt ook, in tegenstelling tot veel andere slotenspecialisten, voor de nacht en het weekend. Ook Slotenmaker Amersfoort kunt u dan altijd bellen.  (meer…)

sleutels vergeten slotenmaker

Sleutels vergeten

sleutels vergeten slotenmakerHet zal niet de eerste keer zijn dat iemand zijn of haar sleutels vergeet. Een sleutel vergeten van uw huis, woning, appartement of winkel is vervelend. Nog vervelender is het als u uw autosleutels vergeet en in een andere stad bent. Wat doet u dan? Gelukkig zijn er mensen die zich op dat gebied specialiseren zodat ze u kunnen helpen. Juist, we hebben het hier over erkende slotenmakers. (meer…)