gelijksluitende cilindersloten

Nooit meer een grote sleutelbos

Vind jij het ook zo vervelend dat je zo een grote sleutelbos hebt? Een sleutel voor de voordeur, een sleutel voor de achterdeur, een sleutel voor je schuur en misschien ook nog wel voor een hek. Dat zijn dus al vier sleutels. Natuurlijk heb je dan ook nog een sleutel voor je fiets en/of voor de auto. Misschien heb je ook nog een sleutelhanger of iets dergelijks en dan heb je bij elkaar toch al gauw een grote bos.

Je bent niet de enige die dit lastig vindt. Zo een grote bos sleutels in je broekzak is niet praktisch. Als je loopt prikken al deze sleutels constant in je been. Niet erg fijn! Ook is het niet handig als je snel je huis in wil en je eerst nog vijf sleutels moet proberen.

Gelukkig is dit vrij makkelijk op te lossen. Als alle sloten hetzelfde zijn, past één sleutel overal op! Misschien is het niet zo handig als je voor je fiets en auto ook dezelfde sleutel gebruikt. Maar zeker in en om je huis kun je overal de zelfde sleutel voor gebruiken. Hoe makkelijk zou het zijn als je één sleutel kan gebruiken voor alle deuren? Je opent de voordeur, loopt door naar de achterdeur en kan deze openen met dezelfde sleutel!

Een slotenmaker in Almere zou dit voor jou kunnen regelen. Slotenmakers kunnen sloten voor je vervangen en gelijksluitend maken. Dit houdt dus in dat één sleutel, op al de sloten past. Zo hoef je dus nooit meer te zoeken en ook nooit meer rond te lopen met een grote sleutelbos.

Je bent nu ook nooit meer een sleutel kwijt van een bepaalde deur. Als je één sleutel hebt, kun je alle deuren openen. Als je deze sleutel kwijtraakt, kun je geen enkele deur meer openen. Maar meestal raak je toch alle sleutels tegelijk kwijt.

Wil jij ook nooit meer zo’n grote sleutelbos? Neem dan vandaag nog contact op met Markey Allround Slotenspecialist.